Lliga de Campions

L'Inter i el Bayern ja són a Madrid per disputar la final de la Champions

A Madrid, tot a punt per a la final de la Champions que es disputarà dissabte al Santiago Bernabéu, i que es podrà seguir en directe per TV3. Aquest dijous ha arribat a Madrid el Bayern de Munic. L'Inter ho va fer dimecres a la nit, amb un José Mourinho que ja es deixa estimar pels aficionats madridistes.

Actualitzat
Sempre acaparant tot el protagonisme, sempre traient pressió als seus jugadors. Així és José Mourinho i així va arribar dimecres a la nit a Madrid. El tècnic de l'Inter va ser ovacionat per aficionats madridistes, que ja donen per fet el seu fitxatge pel club blanc. Pensatiu i amb el telèfon mòbil permanentment enganxat a l'orella, l'entrenador portuguès va debutar en el que la temporada vinent es convertirà en una cosa habitual: concentració al mateix hotel que allotja la plantilla del Reial Madrid. Totes les parts implicades han decidit ajornar qualsevol qüestió relacionada amb el seu traspàs fins després de la final de dissabte.

L'Inter va arribar dimecres a la nit i el Bayern ho ha fet aquest dijous. Amb l'exblaugrana Mark van Bommel al capdavant, l'equip bavarès busca la cinquena Copa d'Europa de la seva història. No entraven en el grup de favorits, però Van Gaal ha obrat el miracle de guiar-los fins a la final. L'equip alemany, curiosament, ha escollit el mateix hotel de concentració que ha fet servir el Barça en les seves dues últimes visites al Bernabéu .
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut