L'Inter de Milà suma una treballada victòria contra el Parma abans de rebre el Barça a San Siro (2-0)

L'Inter de Milà, el pròxim rival del Barça, dimecres, a la Lliga de Campions, va guanyar ahir contra el Parma per 2-0. Després d'una primera part sense gols, va haver de ser l'exblaugrana Samuel Eto'o l'encarregat d'obrir la llauna amb un golàs en el minut 71. El camerunès va fer l'1-0 amb un impressionant xut des de la frontal que va entrar per l'escaire. I a dos minuts del final, Diego Milito, amb una definició magistral, va certificar el treballat triomf dels homes de José Mourinho.

Samuel Eto'o ja comença a esmolar les urpes de cara a la imminent visita del Barça a San Siro en el debut a la Lliga de Campions. Si Ibrahimovic va liderar la victòria dels blaugrana a Getafe, el davanter camerunès va ser fonamental en el treballat triomf de l'Inter contra el Parma.

En un partit bastant ensopit, i quan l'Inter no trobava el camí per superar el mur visitant, Eto'o va ser l'encarregat d'obrir la llauna amb un golàs en el minut 71. L'exdavanter del Barça va clavar la pilota a l'escaire amb un espectacular xut des de la frontal, un gol que va servir per encarrilar la victòria dels homes de José Mourinho que, tal com va anunciar el dia anterior al partit, no va reservar cap peça important malgrat la proximitat del duel de Champions.

A dos minuts del final, Diego Milito va fer el gol de la tranquil·litat. L'argentí va fer un control orientat i va definir de forma magistral. Resolt el matx contra el Parma, l'Inter ja es pot centrar en el duel del pròxim dimecres contra el Barça, sens dubte un partit morbós que significarà el retorn de Zlatan Ibrahimovic davant la seva antiga afició.