L'Inter de Milà s'acosta als vuitens i el Manchester United enxampa el Benfica

L'Inter de Milà ha fet un pas important per arribar als vuitens de final després d'imposar-se al Lilla (2-1) amb gols de Samuel i Diego Milito. L'equip llombard comanda la classificació del grup B amb nou punts, quatre més que el Trabzonspor i el CSKA de Moscou, incapaços de fer-se mal (0-0). En el grup C, el Manchester United ha arreglat la seva situació tornant a guanyar l'Otelul Galati (2-0), amb gols de Valencia i Rooney. El United ha aprofitat l'empat del Benfica i el Basilea (1-1) per empatar amb els portuguesos al capdavant de la taula.

Grup B: Trabzonspor, 0 - CSKA Moscou, 0; Inter Milà, 2 - Lilla, 1

Sense gaire brillantor, l'Inter de Milà ha fet un gran pas per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions en vèncer el Lilla (2-1). Els gols "nerazzurri" no van ser precisament obra de dos debutants: Walter Samuel va inaugurar el marcador i Diego Milito, després de fallar algun gol cantat i d'estavellar una pilota a la fusta, va acabar trobant el premi del gol per assegurar el triomf dels llombards, per bé que De Melo, a última hora, va marcar un gol ben inútil per al Lilla.

Amb el 2-1, l'Inter se situa a quatre punts dels seus perseguidors, el Trabzonspor i el CSKA de Moscou, incapaços de marcar en aquesta jornada (0-0). Tan inoperants van ser els dos equips de cara a porteria que l'home més clarivident en aquest aspecte, l'ivorià del CSKA Seydou Doumbia -tres gols fins ara-, va ser expulsat.

Grup C: Manchester United, 2 - Otelul Galati, 0; Benfica, 1 - Basilea, 1

El primer lloc del grup C es decidirà molt probablement la pròxima jornada, amb la disputa del Manchester-Benfica, que estan empatats a vuit punts. El United no va tenir problemes per desfer-se un altre cop de l'Otelul Galati i, a costa dels romanesos, l'equip es va reactivar, després d'uns inicis carregats de dubtes. Luis Antonio Valencia va desfer la igualada ben aviat, al minut 8, i Rooney va signar la sentència quan faltaven tres minuts pel final.

Els "red devils" no es van exhibir gaire, però amb el triomf ja empaiten un Benfica incapaç de sotmetre el Basilea al seu camp, per bé que Rodrigo, al minut 4, va avançar ben aviat els "encarnados". Huggel, al 65, va deixar gelat l'estadi Da Luz, i els suïssos, que van empatar a casa dels seus dos grans rivals i sumen cinc punts, es mantenen a l'expectativa del que passi a Old Trafford per mirar d'arribar als vuitens.