Lliga de Campions

L'Inter, amb "hat-trick" d'Eto'o, i el Tottenham signen les golejades de la segona jornada

Samuel Eto'o va ser el gran protagonista de la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El camerunès, amb un "hat-trick", va liderar la golejada de l'Inter contra el Werder Bremen (4-0). En l'altre partit del grup A, el Tottenham va superar àmpliament el Twente (4-1). Al grup B, victòria còmoda de l'Olympique de Lió en la seva visita al camp del Hapoel israelià (1-3) i triomf treballat del Schalke 04 de l'exmadridista Raúl sobre el Benfica (2-0).

Actualitzat
Grup A

Inter, 4 - Werder Bremen, 0
Samuel Eto'o va ser el protagonista de la golejada de l'Inter al Werder Bremen i d'aquesta segona jornada de la Champions. El camerunès va marcar tres dels quatre gols del seu equip i va ser l'assistència perquè Sneijder fes l'altre. En el 4-0, si hagués volgut haurien pogut entrar ell i pilota a la porteria.

Tottenham, 4 - Twente, 1
En aquest grup A hi va haver un altre protagonista, Van der Vaart. L'holandès va fallar un penal, va marcar i va acabar expulsat. Pavliutxenko, de penal, va fer el segon gol del Tottenham. Chadli va escurçar la diferència per al Twente. Pavliutxenko va transformar un altra pena màxima i Bale va confirmar la victòria dels anglesos, que comparteixen el primer lloc del grup amb l'Inter.

Grup B

Schalke 04, 2 - Benfica, 0
El Schalke 04 es va recuperar del mal inici de temporada. Jefferson Farfán va estrenar el compte golejador dels alemanys després que Raúl hagués estavellat una pilota al pal i un altre ex del Madrid, Huntelaar, va marcar el segon gol davant del Benfica.

Hapoel, 1 - OL, 3 
En aquest mateix grup, victòria plàcida del Lió al camp del Hapoel. Els dos primers gols, obra de Bastos, el segon, amb un gran xut. Enyeama, el porter nigerià del Hapoel, va tornar a marcar de penal i, en el temps afegit, Pjanic va establir el definitiu 1-3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut