Els jugadors de l'Industrias Santa Coloma celebren un dels gols que han marcat al Valdepeñas (@fsalagarcia)
Futbol Sala

L'Industrias Santa Coloma goleja el Valdepeñas (9-4)

Els catalans han estat en desavantatge en dues ocasions, però han acabat superant amb comoditat el conjunt castellà

Agustí AlavésActualitzat
Tret de sortida a la vuitena jornada de la lliga de futbol sala. L'Industrias Santa Coloma rebia el Valdepeñas. Sobre el paper, partit fàcil per als colomencs, perquè els visitants encara no havien guanyat aquest curs. Al final, 9 a 4 per als colomencs. El Valdepeñas s'ha avançat dues vegades en la primera part amb dianes de Terry i Kike, però l'Industrias ha igualat amb gols de Sebas Corso i David Álvarez, abans que Ximbinha capgirés el marcador. Al descans, 3 a 2. En la represa, quatre gols en vuit minuts han segellat el triomf. S'ha passat del 3 a 2 al 7 a 2. Els castellans han maquillat el marcador amb dues dianes, però el risc de jugar sense porter els ha acabat de sentenciar. Uri Santos, després d'una jugada molt bona de Pol Pacheco, i Ximbinha han fet els gols més bonics. El brasiler ha firmat un "hat trick" i es col·loca líder de la classificació de màxim golejador.