Un jugador del Cornellà, positiu per covid-19

Un dels futbolistes del Cornellà que ahir es va enfrontar al Barça ha donat positiu per coronavirus. Aquest matí la plantilla del Baix Llobregat s'ha sotmès a testos d'antígens i ha estat quan s'ha sabut que un dels jugadors afectats era un dels que va participar al partit de Copa contra els blaugrana. Immediatament, el Cornellà ha suspès la seva activitat i s'ha confinat tota la plantilla als seus domicilis. A partir d'ara, els jugadors seguiran entrenaments de forma virtual.

Testos negatius al Barça

El Cornellà ha informat immediatament al Barça d'aquest positiu. Els blaugranes, que s'han entrenat aquest matí, també s'han sotmès a un test. En aquest cas, tots els jugadors del Barça han donat negatiu. Els testos, de fet, formaven part del protocol que han de seguir els clubs 48 hores abans del partit.

El partit contra el Prat se suspendà

El Cornellà també ha informat a la Federació d'aquest positiu i tot apunta que la Jutgessa de Competició suspendrà el partit que havien de jugar contra el Prat aquest diumenge. La decisió s'ha de prendre en les pròximes hores. Ja fa uns dies, es van detectar 3 jugadors més del Cornellà que van donar positiu, dos dels quals són de la primera plantilla. També un treballador del club va donar positiu.
 
Anar al contingut