Igualada, Elagi Deitg
El porter de l'Igualada, Elagi Deitg, en una imatge d'arxiu (igualadahc.com)
Hoquei patins

L'Igualada i el Caldes passen als vuitens de final de la Copa CERS després d'eliminar el Biasca i el Coutras

El Noia i el Vendrell no van poder superar el Follonica i el Viareggio i no seran als vuitens; el Vilafranca ja s'hi havia classificat per sorteig

Actualitzat

Només l'Igualada i el Caldes, la meitat dels quatre equips catalans en la primera ronda de la Copa de la CERS d'hoquei patins, van aconseguir l'accés als vuitens de final de la competició. El Noia i el Vendrell van quedar eliminats.

L'Igualada va superar el Biasca suís per un clar 2 a 7 en el partit de tornada de setzens de final, i el Caldes va golejar els francesos del Coutras per 6 a 1, i també va passar sense problemes a vuitens, on ja s'espera el Vilafranca, que es va lliurar per sorteig de jugar aquesta primera ronda.

El Noia Freixenet va caure a Follonica per 6 a 4, un resultat que va condemnar els sadurninencs, que ja havien perdut a casa en l'anada. El Moritz Vendrell, que havia estat capaç d'empatar a domicili contra el Viareggio a l'anada, va caure a casa per 2 a 5.

En els vuitens, el Caldes i l'Igualada començaran l'anada a casa, davant el Wimmis i el Remscheid, respectivament, dos rivals en principi assequibles. El Vilafranca debutarà a casa del Juventude de Viana portuguès, un conjunt molt difícil de batre. Aquesta ronda es jugarà el 17 de desembre i el 14 de gener.

Anar al contingut