Segona victòria consecutiva dels manresans (ACB.COM)

L'ICL Manresa sap patir per superar el Tenerife i sumar la segona victòria consecutiva (65-71)

El Manresa ha sumat a Tenerife la segona victòria consecutiva de la temporada, la quarta en el còmput global. Els manresans han guanyat tots els parcials, encara que en el tercer, els canaris han estat capaços de capgirar el marcador. Musli, amb 15 punts, ha estat el jugador més valuós del conjunt català

El Manresa ha sortit endollat a Tenerife on ha sapigut treure profit dels seus recursos. Una sortida espectacular dels catalans, amb Musli com a millor jugador amb 4 punts i 2 rebots, a més d'una assistència i dues pilotes recuperades, els ha permès controlar totes les facetes del joc. El Manresa ha sumat el doble de rebots que el rival i en la faceta ofensiva també ha estat encertat. Un triple de Sánchez, també un dels homes destacats en el primer temps, ha sentenciat el 9 a 18 definitiu al marcador al final del primer quart

La resistència del Tenerife ha passat per Richotti, Sekulic i Beirán davant d'un Manresa que ha perdut pilotes, fet que ha permès al rival retallar-li distàncies (23-25). Musli i Chase Simon, però, han tornat a posar distància al marcador. Álex Hernández també ha estat decisiu, traient recursos per sumar i ampliar l'avantatge (27-31). Hernández, en el segon temps ha sumat quatre punts, dos rebots, una assistència i una pilota recuperada. El Manresa, però, que havia arribat a guanyar de 10 ha arribat al descans amb 30 a 34.

Al tercer quart, el Tenerife ha estat capaç de donar la volta al marcador (38 a 37) amb un Mamadou que ha revolucionat l'equip canari. Els manresans s'han vist superats pel conjunt rival amb un Sekulic que ha dirigit l'equip. Salva Arco, l'ex del Manresa, ha entrat al final del tercer quart. I quan semblava que els catalans acabarien el tercer temps perdent, Ricky Sánchez amb un triple ha tornat a posar-los per davant del marcador (44-45) i s'han posat les piles per tornar a guanyar el penúltim quart (50 a 53). Però en el darrer, a l'ICL Manresa se li ha escapat el partit fins que Musli i Álex Hernández han tornat a posar els manresans al partit (62 a 64) que ja no han cedit fins la botzina final (65 a 71). Els manresans han sumat a Tenerife la segona victòria consecutiva.