Carlos Suárez, un dels millors de l'Unicaja al Nou Congost (EFE)

L'ICL Manresa no ha estat rival per l'Unicaja (70-89)

Els manresans no han aguantat ni un quart davant un equip que els ha superat en tots els aspectes del joc

Daniel AlentoActualitzat

L'ICL Manresa ha encaixat la seva vuitena derrota consecutiva a la Lliga Endesa davant d'un contrincant més enllà de les seves possibilitats, l'Unicaja (70-89). I més amb les baixes del base Aleksander Cvetkovic i l'aler pivot Patrick Auda. Els malaguenys han obert el partit al Nou Congost amb dos triples. Els manresans han intentat neutralitzar aquesta primera escapada visitant amb 5 punts seguits de Pere Tomàs (9 punts), però no n'hi ha hagut prou. La renda ha crescut fins als 16 punts, 11-27, amb un triple d'Alberto Díaz (11 punts).

El primer quart ha acabat 16 a 31. El tècnic dels manresans, Ibon Navarro, ha començat el segon amb 4 jugadors "petits" i amb un únic jugador de pintura, el croat Luksa Andric. L'ICL ha pujat línies defensives i s'ha acostat a 11 punts amb un parcial de 6 a 0. Joan Plaza, que feia rotacions al seu equip, ha recuperat un quintet més habitual que ha tallat la reacció catalana. Al descans, 36 a 50.

En el tercer quart la bona connexió entre Carlos Suárez (11 punts, 3 rebots, 6 assistències) i l'ex del Manresa Dejan Musli (16 punts, 10 rebots, 4 assistències) ha impulsat els visitants fins als 27 punts de marge amb un triple d'Adam Waczynski (17 punts, 6 rebotes). Musli, poc actiu en anotació en la primera part (només 2 punts abans del descans), s'ha deixat veure, i de quina manera, en aquests minuts.

El tercer quart ha acabat 52 a 73, un resultat que deixava sense esperances de remuntada els de Navarro. Petar Aranitovic (21 punts) ha aprofitat els minuts restants per deixar constància de la seva capacitat anotadora.