Bàsquet

L'ICL Manresa cau a Melilla i deixa escapar la primera oportunitat per certificar l'ascens a l'ACB (78-74)

Els catalans han vist com el conjunt nord-africà se'ls posava davant en el marcador a la pròrroga. Diumenge al migdia, nova oportunitat per al Manresa per tornar a la màxima categoria del bàsquet estatal

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'ICL Manresa s'haurà d'esperar per tornar a ser equip de l'ACB i és que el conjunt català ha caigut davant del Melilla (78-74) en el tercer partit de la sèrie del play-off final, que ara es posa 2-1.

Els de Diego Ocampo han saltat al pavelló Javier Imbroda amb la intenció de sentenciar l'ascens en el primer 'match-ball', però s'han topat amb un equip molt més compacte i incisiu que en els dos anteriors precedents. Durant la primera meitat, taules constants en el marcador i totes les opcions obertes.

No ha estat fins després del descans que l'ICL Manresa ha començat a doblegar els nord-africans, però el somni de l'ascens s'ha començat a palpar en el darrer període quan, per primer cop en el matx, els del Bages s'han posat 10 punts al davant, màxim avantatge en el marcador, 47-57, davant d'un Melilla que ha pagat imprecisions i errades greus en el parquet. Ni el seu home més eficient, Kapelan, veia com la pilota se li resistia a entrar en el cèrcol.

Els catalans, en canvi, han anat agafant confiança de la mà d'uns inspirats Trias (11 punts, 8 rebots i 3 assistències), Martín (14 punts i 5 rebots), Lundberg (11 punts i 7 rebots) i Gintvainis (13 punts). El domini del Manresa ha trontollat en els darrers minuts quan el Melilla ha buscat l'èpica i ha escurçat distàncies aprofitant algunes pèrdues de pilota fruit de cert relaxament que ha fet enfadar força Diego Ocampo. Un triple d'Álvaro Muñoz ha donat aire a l'ICL just quan l'ascens per la via directa perillava, però, a un minut del final, Kapelan ho ha contrarestat amb un triple que feia pujar el 65-65 i que forçava la pròrroga.

A un minut del final del temps suplementari i amb l'empat a 73 en el marcador, un triple d'Almazán ha caigut com una galleda d'aigua freda en les aspiracions manresanes. Tot i lluitar fins al darrer segon, el Manresa ha vist com el partit se li escapava. Diumenge al migdia, de nou al pavelló Javier Imbroda, l'ICL Manresa tindrà una nova oportunitat per consumar l'ascens a l'ACB.

 

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut