L'Hospitalet empata contra La Hoya Llorca i fa valer l'anada per disputar l'última eliminatòria del "play-off" (0-0)

L'Hospitalet no ha pogut passar de l'empat a zero contra La Hoya Llorca i ha fet valer el 2-2 de l'anada per classificar-se per a l'última eliminatòria del "play-off" d'ascens a Segona Divisió. L'ocasió més clara dels riberencs a la primera part l'ha tingut Provencio, que ha enviat la pilota al pal. Al 82 Craviotto ha tret amb el cos una rematada a boca de gol de Pallarès que hauria classificat els murcians.

L'Hospitalet no ha pogut passar del 0-0 contra La Hoya Llorca però ha fet valer l'empat a dos de l'anada per classificar-se per l'última eliminatòria del "play-off" d'ascens a Segona DivisióL'Hospitalet no volia especular davant d'un equip que, com els de Kiko Ramírez, juga amb més il·lusió que no pas pressió. La primera ocasió del partit l'ha tingut l'Hospitalet al minut 11. Una centrada amb intenció i enverinada d'Aridai en què la pilota ha acabat sortint per sobre el travesser. La Hoya ha respost i al minut 17 Armando ha efectuat un xut, el primer entre els tres pals del partit, que ha solucionat bé Carles Craviotto. I, sens dubte, l'ocasió més clara dels primers 45 minuts l'han tingut els locals. La Feixa Llarga ha vist la pilota dins la porteria de La Hoya quan Provencio, al minut 25 amb el peu esquerre, ha llançat un xut que ha anat directe a la base del pal esquerre de la porteria.

Un dels punts forts dels murcians és el joc aeri i d'estratègia i han buscat l'opció de penjar a l'àrea totes les pilotes possibles buscant el remat dels seus jugadors més alts. Tot i això, s'ha arribat a la mitja part amb el marcador inicial, en una primera meitat en què s'ha vist un joc bastant igualat on la pilota ha tingut més presència al mig del camp que no pas a les àrees

En la segona part La Hoya ha sortit amb una cara diferent, generant perill a les primeres accions i molt més avançat. En un inici desendreçat, el conjunt murcià ha tingut més intenció tot i que els de Kiko Ramírez han volgut marcar per evitar qualsevol ensurt. Al minut 55, després d'una bona acció individual d'Aridai, el riberenc ha efectuat una centrada per baix que la defensa ha refusat quan Viale entrava a rematar. L'Hospitalet ha pressionat per evitar que el rival sortís amb la pilota i deixant poques opcions de crear perill als murcians que han demostrat més intenció.

Al minut 82, Craviotto s'ha posat en el paper de protagonista per salvar als riberencs, desfent l'oportunitat més clara de La Hoya. Pablo Pallarès ha rematat a boca de gol una pilota que Craviotto ha tret amb el cos. L'Hospitalet ha patit en els instants finals davant una Hoya Llorca que ha anat posant més efectius al davant. Finalment, l'empat a zero ha estat favorable al conjunt català que disputarà la tercera eliminatòria d'ascens al "play-off" de Segona