L'Horta elimina el Llagostera-Costa Brava i jugarà la final de la Copa Catalunya contra el Cornellà

Morales ha empatat a 1 a l'últim minut pels finalistes, i el porter Andrés Díez ha completat la feina a la tanda de penals

L'Horta, de Tercera Divisó, jugarà la final de la Copa Catalunya conta el Cornellà, de Segona B. Els del Baix Llobregat van eliminar la passada setmana el Nàstic de Tarragona (3-1) i els barcelonins, aquest dimecres, han superat el Llagostera – Costa Brava, de la Segona Divisió B, a la tanda de penals (1-1).

L'Horta ha dominat de sortida, generant perill i posant en mols problemes els visitants. Però quan més patia el Llagostera, ha arribat el seu gol. En el minut 31 la defensa ha desviat un xut de Maymí que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Andrés Díez.

Els locals han tornat a la càrrega, i només les bones aturades del porter Juan Flere han evitat el seu gol. El joc s'ha anat endurint per la tensió del matx. Una baralla a la banqueta s'ha saldat amb 3 expulsions, dues de jugadors de l'Horta i una del Llagostera. A l'últim minut, Javi Morales ha anotat l'empat.

En els penals, després d'onze de consecutius marcats entre els dos equips. Díez ha aturat el llançament d'Ousmane. L'Horta havia culminat la seva remuntada per convertir-se en finalista de la Copa Catalunya.