Futbol internacional

L'homenatge a Gündogan provoca especulacions a Twitter sobre la seva mort

El Manchester City va mostrar el seu suport en el partit contra l'Arsenal al jugador alemany, lesionat fins a final de temporada
Marc Béjar

Els jugadors del City, amb la samarreta de Gündogan com a homenatge (Reuters)

La victòria del Manchester City contra l'Arsenal (2-1) va tenir un protagonista inesperat. Els jugadors de Pep Guardiola van sortir al camp amb samarretes d'Ilkay Gündogan amb el número 8, amb l'objectiu de donar força al futbolista alemany, que es va lesionar de gravetat al genoll i es perdrà el que queda de temporada. El gest, però, va desencadenar una onada d'especulacions a Twitter, que es va omplir de missatges en què es feia broma sobre una possible mort del migcampista, donada la magnitud de l'homenatge.

En acabar el partit, el mateix Gündogan va haver de sortir al pas dels rumors estesos a la xarxa social, que s'havia omplert de comentaris en què diversos usuaris es burlaven de l'exagerada reacció del club davant l'enèsima lesió del jugador d'origen turc. Després de felicitar els seus companys per la victòria, va aclarir que seguia viu. "No us preocupeu, segueixo viu", va sentenciar, amb to d'humor, el futbolista de 26 anys.

 

NOTÍCIES RELACIONADES