Llull vola amb la pilota a les mans (EFE)

L'Herbalife ha tingut contra les cordes el Reial Madrid en el primer quart per acabar perdent clarament (101-74)

L'Herbalife Gran Canària ha sorprès de sortida el Reial Madrid, però el lideratge de Sergio Llull ha rescatat el Reial Madrid abans d'acabar el primer quart. Els blancs han acabat passant per sobre del seu rival

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha guanyat el primer partit de la seva sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa contra l'Herbalife Gran Canària (101-74). Tot i el seu bon començament, els canaris han acabat perdent clarament en una mala nit d'alguns dels seus jugadors importants com Kyle Kuric i Eulís Báez.

L'Herbalife Gran Canària ha obert el matx amb un parcial de 0 a 12. Walter Tavares (11 punts, 6 rebots, 3 taps) assegurava el rebot, Sasu Salin (16 punts) anotava des de la línia de tres punts i Brad Newley (20 punts, 5 rebots) corria a la contra. Els canaris han marxat de fins a 14 punts. Entre Sasu i Newley han sumat 19 dels 21 primers punts del conjunt d'Aíto García Reneses.

Els blancs han reaccionat liderats per Sergio Llull (15 punts, 6 assistències). Una cistella de 3 punts de KC Rivers (19 punts, 5 de 6 en triples) ha capgirat el marcador. El primer quart ha acabat 27 a 23. Els madridistes han passat a dominar l'enfrontament. Aíto ha intentat canviar la dinàmica amb un equip petit amb només un pivot, però Felipe Reyes (18 punts) ho ha aprofitat per carregar de faltes el rival. Al descans, el resultat era de 50 a 38.

Tavares ha fet la quarta falta en els primers minuts del tercer quart, amb el seu equip perdent de 13. El Reial Madrid ha trencat definitivament el matx amb l'empenta de Reyes i Llull. El seu avantatge ha arribat als 22 punts al final del període. En l'últim quart, Sergio Rodríguez (20 punts) i KC Rivers han frenat amb els seus punts l'últim intent de remuntada visitant, mentre que el jove Luka Doncic exercia de base pels de Pablo Laso.