Eulis Báez, defensat pel francès Kim Tillie (EFE)
Bàsquet

L'Herbalife Gran Canària derrota el Baskonia i és el primer finalista de la Supercopa Endesa (80-84)

El conjunt canari s'ha desfet del renovat Baskonia de Sito Alonso, amfitrió de la primera competició oficial de la temporada, liderat per Kyle Kuric, màxim anotador del partit amb 24 punts

David CarballoActualitzat

L'Herbalife Gran Canària és el primer finalista de la Supercopa Endesa de bàsquet. En la primera semifinal, el conjunt canari s'ha desfet del Baskonia, l'amfitrió de la primera competició oficial de la temporada, i s'ha imposat per 80 a 84 en un duel bastant igualat.

L'equip de Sito Alonso, amb moltes cares noves respecte el curs passat, no ha pogut fer valer el fet de jugar com a local al Buesa Arena i ha acabat cedint davant un rival liderat per Kyle Kuric, màxim anotador del partit amb 24 punts. Els vitorians han tingut la baixa important del seu fitxatge estrella, l'italià Andrea Bargnani, i no han pogut remuntar un matx en el qual sempre han anat a remolc després del descans.

L'Herbalife Gran Canària ja espera rival en la gran final d'aquest dissabte, que sortirà del guanyador del clàssic del bàsquet espanyol entre el Barça Lassa i el Reial Madrid.

Anar al contingut