Nico Hulkenberg, Sebastien Vettel, Fernando Alonso i Marcus Ericsson (Foto: Reuters)
Nico Hulkenberg, Sebastien Vettel, Fernando Alonso i Marcus Ericsson (Foto: Reuters)
Fórmula 1

L'halo divideix els pilots de la Fórmula 1 a la roda de premsa prèvia del Gran Premi d'Hongria

La nova mesura de protecció no ha despertat unanimitat entre els pilots

Actualitzat

L'Halo serà un element de seguretat obligatori la propera temporada, en una decisió de la Federació Internacional d'Automobilisme per protegir el cap dels pilots, l'única part que queda exposada fora del cotxe. A la roda de premsa prèvia al Gran Premi d'Hongria d'aquest cap de setmana no tots els afectats han estat conformes amb la mesura.

Fernando Alonso (McLaren) s'ha mostrat a favor de l'halo explicant que "l'únic que no ens podem permetre és perdre un company. Si l'halo pot impedir un accident fatal, benvingut sigui". Una posició que comparteix el líder del Mundial Sebastien Vettel (Ferrari): "Si hi ha alguna cosa que ens pugui ajudar en aquesta mena d'escenaris, seria poc inteligent ignorar-ho". Carlos Sainz (Toro Rosso) també es trobaria dins aquest bàndol.

Entre els contraris, Nico Hülkenberg (Renault) ha estat contundent: "Mai ha tingut el meu suport perquè no m'agrada ni estic segur que sigui necessari". Max Verstappen (Red Bull), per la seva banda, creu que "des de la introducció del cotxe de seguretat virtual s'han reduït molts dels riscos que hi havia amb bandera groga". Kevin Magnussen (Haas) s'ha mostrat irònic: "A 80 quilòmetres per hora la Fórmula 1 també seria més segura".

Pel que fa al gran premi de diumenge, Alonso ha comentat que serà "un cap de setmana important" per ell ja que el circuit d'Hungaroring "és un dels més propicis" per al seu cotxe. L'asturià es veu amb opcions d'estar dissabte a la Q3 i diumenge acabar en els punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut