F1

L'F1 arriba a Bahrain amb ambient calent a Mercedes

El circuit de Sakhir acollirà la quarta prova del Mundial amb altes temperatures i després que Rosberg acusés Hamilton de reduir el ritme a la Xina per posar en perill el seu segon lloc

Actualitzat

Temperatures a la ratlla dels 40 graus han rebut els pilots d'F1 al circuit de Sakhir. Ambient calent com el que hi ha a Mercedes després que al Gran Premi de la Xina, fa 4 dies, Rosberg acusés Hamilton de pilotar lent quan liderava la cursa perquè Vettel, que era tercer, pogués atrapar-lo.

Hamilton ha intentat treure ferro a la situació: "Des que tinc vuit anys, jo només parlo a la pista. Tot el que vingui de fora, no m'interessa gens. No hi ha polèmica entre nosaltres dos. Òbviament, sempre hi haurà alguna situació que a un o a l'altre no li agradarà, però ja no som nens."  

El cert, però, és que hi ha certa intranquil·litat a Mercedes, deguda a un sol nom: Ferrari. L'any passat el Mundial era només cosa de dos i les ordres d'equip no van fer falta. Enguany, Vettel i Räikkönen planten cara i a Mercedes ja han deixat clar que, si n'hi ha d'haver, n'hi haurà. I Rosberg, evidentment, sap que té les de perdre.

McLaren, a continuar progressant

El podi és de moment un somni impossible per a McLaren i Alonso, que confien a seguir progressant una mica més a Bahrain.  Al tercer Gran Premi van aconseguir acabar la cursa amb els dos cotxes. Ara intentaran ser més competitius i exigir-li  una mica més al motor Honda, confiant que no es torni a trencar. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut