Futbol

L'exsecretari tècnic de l'Espanyol, Cristóbal Parralo, nou entrenador del Girona

El Girona ha presentat aquest matí el nou entrenador per a la temporada vinent. Es tracta de Cristóbal Parralo, que agafarà el relleu de Miquel Olmo. L'ajudant de Parralo serà Janko Jankovic. Tots dos han firmat un contracte per un any. Aquesta última temporada l'exdirector esportiu de l'Espanyol ha entrenat el Santa Eulària eivissenc en les últimes jornades a la Segona B, però no ha pogut evitar-ne el descens a tercera.

Actualitzat
Fins aquest matí, el Girona no ha revelat la identitat del nou inquilí de la banqueta blanc-i-vermella. Cristóbal Parralo arriba a Montilivi il·lusionat. Ha firmat per una temporada i amb ganes de començar a treballar. L'exdefensa del Barça i l'Espanyol, club on també va fer de director esportiu, no es marca objectius i com a mínim vol repetir la trajectòria del Girona d'aquesta campanya.

L'experiència de Cristóbal com a entrenador és de 14 partits dirigint el Santa Eulària a la Segona B aquest any. Va agafar l'equip balear el febrer, però no va evitar que baixés de categoria.

A la banqueta del Girona, Cristóbal formarà tàndem amb Janko Jankovic, amb qui va coincidir a l'Oviedo.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut