Joaquim Boadas mostra la querella que ha presentat contra Francesc Rebled
Joaquim Boadas mostra la querella que ha presentat contra Francesc Rebled
Futbol

L'expresident del Girona Joaquim Boadas presenta una querella criminal per injúries i amenaces contra Francesc Rebled

Boadas va dimitir del consell d'administració del Girona precisament per les "diferències irreconciliables" amb l'actual president del club.

Actualitzat

Amb un post al seu compte personal de Facebook, acompanyat d'una fotografia, ha fet públic que presentava aquesta querella.

Boadas ja va explicar el passat més de juliol en una entrevista a 'L'Esportiu de Catalunya" que Rebled, en una trucada telefònica, l'havia insultat i amenaçat dient-li "miserable", "desgraciat" i "càncer del Girona". Uns dies més tard, Joaquim Boadas assegurava que l'actual president l'havia tornat a insultar, aquesta vegada en presència de diversos consellers, quan ell defensava els interessos del club en un tema intern.

Tot i que en el seu moment Boadas ja va denunciar aquesta falta de respecte al departament d'integritat de la LFP, finalment l'exconseller i expresident del Girona F. C. ha decidit presentar una querella criminal contra Rebled, i així ho ha anunciat amb el següent text:

"Avui he presentat una querella criminal per injúries i amenaces contra Francesc Rebled, ja que no estic disposat a permetre que ningú atempti contra el meu honor. El Girona F. C. no es mereix un president que vagi insultant i amenaçant la gent, sigui l'ofès expresident o qualsevol altra persona. Darrerament ha quedat en evidència que cal eradicar del món del futbol els qui insulten i els violents. Potser que comencem, doncs, per les llotges, perquè un president ha de ser un exemple a seguir per part dels milers d'aficionats a aquest esport, i no algú que exhibeixi conductes presumptament delictives".

 

Anar al contingut