Uli Hoeness en una imatge d'arxiu
Futbol Internacional

L'expresident del Bayern de Munic, Uli Hoeness, surt de la presó després de complir condemna per evasió fiscal

El seu bon comportament i la devolució de la quantitat defraudada més interessos han afavorit la rebaixa de la condemna

Actualitzat

El que va ser president del Bayern de Munic i tot un emblema de l'equip de futbol bavarès, Uli Hoeness, surt de la presó després de passar-se gairebé dos anys entre reixes, 21 mesos, la meitat de la pena per evasió fiscal i és que va defraudar a la hisenda alemanya prop de 30 milions d'euros.

Hoeness segueix sent una persona popular i estimada, malgrat els seus delictes, fet que li ha aplanat el camí de la integració entre els presos, fet que han destacat les autoritats penitenciàries a l'hora d'obrir-li les portes de la cel·la abans d'hora.

El seu entorn més proper només ha deixat a entendre que el primer que farà Hoeness  serà agafar-se unes bones vacances, lluny de la llum pública. Ara bé, el proper 13 de març, té una cita ineludible, i és que el seu amic i exentrenador del Bayern de Munic, Jupp Heynckes ha exigit que sigui Hoeness qui pronunciï el discurs en l'acte d'homenatge que la ciutat de Moënchengladbach està preparant per distingir els mèrits esportius d'un dels seus ciutadans més il·lustres.

Anar al contingut