Futbol

L'expresident del Barça Joan Gaspart assegura que "Guardiola té l'obligació moral de continuar"

L'expresident del Barça Joan Gaspart ha manifestat que, després d'haver perdut la Lliga i la Champions, Josep Guardiola té "l'obligació moral" de continuar en el seu càrrec. En unes declaracions a l'emissora COM Ràdio, Gaspart ha assegurat que ara "Guardiola està més obligat que mai amb els socis del Barça per llançar-nos una força de futur, d'esperança i il·lusió. Té l'obligació moral de continuar".
Gaspart considera que "deixar ara el vaixell que ell ha fabricat i construït seria un lleig", i ha insistit que "el capità del vaixell no el pot abandonar mai quan hi ha tempesta".

"Els socis del Barça no ens mereixem estar amb el dubte de si tindrem entrenador o no. Ha de continuar, espero que es quedi i que la seva decisió sigui positiva", ha dit l'expresident blaugrana.

La idea de Gaspart és que Guardiola "es decideixi d'una vegada per sempre sobre la seva continuïtat" i considera que tot és molt simple: "Que digui que es queda i ja està".

Malgrat tot, Gaspart està convençut que el tècnic del Barça "no farà el lleig de marxar", encara que ha recalcat: "No hi ha ningú imprescindible, qui s'ho cregui està molt equivocat".

Finalment, l'exdirigent també ha parlat sobre el Reial Madrid - Bayern de Munic d'aquesta nit. "Me la bufa, ni equip espanyol ni merdes. Jo sóc culer antimadridista. El que faci el Madrid me la bufa", ha dit Gaspart.