Barça

L'expedició del Barça arriba a Stuttgart, on demà juga els vuitens de final de la Champions

Torna la Champions per al Barça. Han estat dos mesos i mig sense competició europea per als blaugrana, que avui reprenen la lluita per revalidar el títol en la seva fase més decisiva. L'Stuttgart els espera en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. L'expedició blaugrana ha sortit aquest matí cap a Alemanya amb la presència de Xavi i Alves, que encara no tenen l'alta mèdica. El migcampista de Terrassa, però, sembla que podria accelerar la recuperació per jugar demà, mentre que Alves ho tindria una mica més difícil. Puyol, recuperat del cop a la cara que va rebre contra el Racing, estarà a punt.

Actualitzat
L'Stuttgart arriba a aquest partit en ratxa -ha guanyat quatre partit dels últims cinc-, però, tot i així, a Alemanya donen per clar favorit el Barcelona i parlen només de "miracle". El Barça viatja amb gairebé tots els seus efectius, inclosos Xavi Hernández, Dani Alves i Zlatan Ibrahimovic, absents en l'últim partit de Lliga contra el Racing. Sembla, però, que han millorat molt, i aquesta tarda se sabrà qui està en condicions per jugar i qui no.

Barça i Stuttgart es van trobar fa dues temporades a la fase de grups de la Lliga de Campions, amb dos triomfs del Barça, primer a Alemanya (0-2; Puyol i Messi) i després al Camp Nou (3-1, Giovanni dos Santos, Eto'o i Ronaldinho).

L'Stuttgart arriba al partit amb la moral molt alta després de la golejada aconseguida 5-1 contra el Colònia, però, a la vegada, conscient que amb el Barcelona les possibilitats de passar l'eliminatòria són escasses. L'avantatge per a l'Stuttgart, segons el seu tècnic, Christian Gross, és que el seu equip "no té res a perdre".

Begiristain: "Ens sentim forts, però cal demostrar-ho al camp"

El secretari tècnic, Aitor "Txiki" Begiristain, ha destacat que l'equip viatja a Stuttgart "conscient de la dificultat" del xoc, però amb la intenció de "demostrar al camp que ens sentim forts". Previngut, Begiristain ha subratllat que la seva primera referència la vigília del partit davant el conjunt alemany és el partit d'anada de la temporada passada en els vuitens de final contra el Lió. "És el que em ve a la memòria, com de malament ho vam passar allà la primera mitja hora. Per això cal que estem molt concentrats. Si no, ens crearan problemes", ha avisat.

Malgrat això, Begiristain s'ha referit al moment de forma del Barça en assegurar que l'equip "se sent fort" i sap que parteix com a favorit contra l'Stuttgart. "Ho intentarem demostrar fent el nostre futbol", ha afegit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut