Barça

L'expedició blaugrana aterra a l'aeroport del Prat i es prepara per celebrar el títol amb l'afició culer

Els campions de la Champions 2011 ja són a Barcelona. A les quatre i un minut l'avió de l'expedició blaugrana ha aterrat a l'aeroport del Prat i els jugadors, encapçalats per la copa de campions que portaven Guardiola i Puyol, s'han dirigit a l'autocar que els portarà al Camp Nou, on començarà la rua dels campions. Tots els membres del Barça portaven una samarreta fosca en què es podia llegir "Champions" en lletres blaugrana. L'avió estava decorat de blaugrana i amb un gran adhesiu amb la cara dels jugadors del Barça. El camí dels campions ha començat i la rua dels campions ja circula pels carrers de Barcelona. El fi de festa serà al Camp Nou a les 20.30 hores.

Actualitzat
L'expedició del Barça, amb la quarta Copa d'Europa a les mans, ja ha aterrat a l'aeroport del Prat, des d'on s'ha traslladat fins al port de Barcelona. Allà ha començat una rua que, des de l'edifici del World Trade Center, conduirà l'equip al Camp Nou pels carrers de la ciutat.

Al peu de l'escala de l'avió, la Copa d'Europa, "l'orelluda", ha arribat a Barcelona de la mà de Pep Guardiola i de Carles Puyol, escortats pel president, Sandro Rosell, i el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta. L'equip ja va celebrar ahir dissabte a la nit a Londres el títol, amb un sopar al Museu d'Història Natural que es va allargar fins ben entrada la matinada.

Els accessos al Camp Nou s'obren a les 18.00 hores, moment en què comencen una sèrie d'activitats i actuacions musicals a l'esplanada de l'estadi fins mitja hora abans que comencin els discursos. Cap a les 20.30 hores, la plantilla apareixerà sobre la gespa de l'estadi per dirigir-se a l'afició. La festa conclourà amb els tradicionals parlaments dels jugadors i un piromusical. Després de la celebració al Camp Nou, és més que probable que els jugadors finalitzin la festa a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. La cantant colombiana Shakira hi actua i ja ha anunciat moltes sorpreses durant el concert.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut