Futbol

L'exjugador israelià del planter del Barça Gai Assulin, nou fitxatge del Manchester City

L'exjugador israelià del planter del Barça Gai Assulin és el nou fitxatge del Manchester City, segons ha confirmat el club de la Premier League. Diversos equips s'han interessat en els últims mesos pel jugador, de 19 anys, que va quedar lliure al juliol, quan va acabar el seu contracte amb el club blaugrana. Finalment, el Manchester City ha guanyat aquesta cursa per incloure a les seves files l'internacional d'Israel, que acaba de segellar un acord amb el club anglès per dos anys i mig.

Actualitzat
"He sentit parlar molt del City i, quan vaig veure el club, m'hi vaig voler quedar. Estic en un gran equip i espero que així sigui durant molt de temps. He d'aprofitar la meva oportunitat i aprendre cada dia en els entrenaments", ha declarat el jugador a la pàgina web de l'entitat, en la qual serà company de l'exvalencianista David Silva i, ara com ara, de l'argentí Carlos Tévez.

Assulin, que es va convertir als 16 anys en el jugador més jove a debutar amb la selecció nacional de futbol d'Israel, va confessar que el migcampista de Costa d'Ivori també exmilitant del Barcelona Touré Yaya havia influït bastant en la seva decisió d'unir-se al club d'Eastlands, al qual ara pertanyen els dos germans Touré.
Anar al contingut