Franz Beckenbauer va criticar el canvi de Thomas Müller per Götze (Reuters)
Franz Beckenbauer en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

L'exjugador i tècnic alemany Franz Beckenbauer ha estat operat a cor obert

La operació a cor obert estava programada i, segons informa el diari "Bild", tot ha anat bé. A l'exjugador i tècnic alemany se li ha col·locat un bypass.

Actualitzat

Franz Beckenbauer ha esta operat aquest diumenge a cor obert, segons informa el diari alemany "Bild". La intervenció a l'exfutbolista, tècnic i president del Bayern de Munic, no ha estat d'urgència, sinó programada amb diverses setmanes de marge i se li ha col·locat un bypass. 

La operació a Beckenbauer ha anat bé, segons informen des d'Alemanya, i si es compleixen els terminis previstos de recuperació, l'exjugador alemany celebraria el seu 71 aniversari (l'11 de setembre) a l'hospital on ha estat intervingut. Beckenbauer va abandonar la presidència del Bayern l'any 2009, club en què va desenvolupar la seva carrera primer com a futbolista i després com a tècnic. 

Recordem que Beckenbauer ha protagonitzat l'actualitat en les últimes setmanes després que la fiscalia suïssa hagi iniciat una investigació contra ell per malversació de fons i blanqueig de capital en l'organització del Mundial d'Alemanya del 2006.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut