Automobilisme

L'exfutbolista Sergi Barjuan serà un dels protagonistes de les 24 hores de Montmeló

Aquest dissabte es donarà la sortida al Circuit de Catalunya de les 24 hores d'automobilisme. Una cita clàssica del motor català que arriba a la desena edició. Hi participaran 69 equips i 250 pilots. Un d'ells serà Sergi Barjuan. L'exjugador del Barça és un apassionat del motor, una activitat que fa sense la pressió que es viu en el món del futbol. Una altra de les cares conegudes que disputarà aquesta prova de resistència serà Marc Coma, l'últim guanyador del Dakar en la categoria de motos.

Actualitzat

Sens dubte són els participants més mediàtics d'aquestes 24 hores però en total són 69 els equips que hi competiran. Dins de l'equip Sergi Motors Team, Barjuan hi participa per primer cop. A banda de la celebració de la cursa de resistència, els assistents podran gaudir amb la desfilada de cotxes clàssics de més de 25 anys d'antiguetat, que estaran exposats en tot moment al "paddock".

D'altra banda, el director general del Circuit, Ramon Praderas, ha destacat el gran prestigi que està adquirint Montmeló. La cita tindrà lloc aquest cap de setmana i les entrades es venen a 5 euros.

Anar al contingut