Darren Sharper, durant el judici que s'ha fet en un tribunal de Los Angeles (Reuters)
Futbol americà

L'exestrella de l'NFL Darren Sharper, condemnat a 20 anys de presó per ser un violador en sèrie

L'exjugador de futbol americà, de 41 anys i campió de la Super Bowl al 2010 amb els Saints de Nova Orleans, va admetre que va drogar i violar a dones en quatre estats del país

Actualitzat

Darren Sharper, exjugador estrella de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), ha estat condemant a 20 anys de presó, després d'admetre que va drogar i violar a dones en quatre estats del país.   

D'acord a la llei de Califòrnia, Sharper, de 41 anys, podria tenir la llibertat condicional en vuit anys, ja que ha de complir la meitat de la seva condemna i ja ha estat reclòs més de dos. La sentència podria augmentar, ja que una Cort d'apel·lacions sosté una sentència de 18 anys de presó dictada per un jutge federal de Nova Orleans que va dir que l'acord és "massa indulgent".   

Michael Pastors, jutge del Tribunal Superior de Los Angeles, va denunciar el que va qualificar com "horrible conducta" i el "maleït abús de confiança" de Sharper durant l'audiència que va concloure els processos que van desemmascarar al que va ser una estrella de la Super Bowl com violador en sèrie.   

Dins de la sala del tribunal, on es va dur a terme l'audiència, hi havia dos de les seves víctimes, i una d'elles va dir que l'exjugador li va insistir que begués i després va perdre el coneixement, quan va despertar es va adonar del que havia passat. Una altra de les dones va dir que la seva vida s'ha tornat un malson i que fins i tot hi va haver un moment en què va pensa en suïcidar-se.

Sharper es va retirar de la lliga el 2011 després d'una carrera de 14 anys com a professional als Packers de Green Bay, els Vikings de Minnesota i els Saints de Nova Orleans, amb qui va guanyar la Super Bowl del 2010, que es va disputar al Sun Life Stadium de Miami, i on el seu equip es va imposar als Colts d'Indianapolis per 31-17.

Anar al contingut