Barry Bennell, durant el judici que l'ha acabat condemnant a 31 anys de presó (Elizabeth Cook / PA)
Futbol internacional

L'exentrenador anglès Barry Bennell, condemnat a 31 anys de presó per abusos sexuals a menors

El Tribunal de la Corona de Liverpool (Liverpool Crown Court) ha sentenciat Barry Bennell per abusar de 12 nens, d'entre 8 i 15 anys, entre el 1979 i el 1991

Actualitzat

L'exentrenador anglès Barry Bennell ha estat condemnat aquest dilluns per un tribunal britànic a 31 anys de presó per mig centenar de càrrecs d'abusos sexuals a menors. El Tribunal de la Corona de Liverpool (Liverpool Crown Court) ha sentenciat a Bennell per abusar de 12 nens, d'entre 8 i 15 anys, entre el 1979 i el 1991. El jutge del tribunal de Liverpool Clement Goldstone ha qualificat Bennell, de 64 anys, com el "diable encarnat".
   
"Per a aquests nois, tu apareixies com un déu, quan en realitat ets el diable encarnat. Vas robar la seva infància i la seva innocència per satisfer les teves pròpies perversions", ha afegit el magistrat durant el judici celebrat aquest dilluns.
  
Bennell, present en el dictamen, ha vist com aquelles persones de les quals havia abusat quan eren nens declaraven la manera en què els crims de l'exentrenador havien afectat les seves vides. L'antic tècnic mai havia estat posat davant de les seves víctimes, ja que al llarg de les cinc setmanes que ha portat el procés sempre havia aparegut a través de videoconferència.
   
El condemnat, que s'ha canviat el nom per Richard Jones, va treballar al Crewe Alexandra i tenia vincles propers amb el Manchester City, l'Stoke City i amb diversos clubs del nord-oest d'Anglaterra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut