Futbol

L'exdirector general esportiu del Girona Xavi Julià emprendrà accions per l'acomiadament

El fins ara director general esportiu del Girona, Xavier Julià, ha exposat aquest dimarts el seu punt de vista personal sobre la carta d'acomiadament que va rebre dilluns del club, firmada pel president Ramon Vilaró. Julià s'ha queixat especialment per l'acusació que li han fet de voler cobrar comissions en fitxatges. I ha anunciat la presentació d'una doble demanda judicial: contra el club, per acomiadament improcedent; i contra el seu president, Ramón Vilaró, com a firmant de la carta d'acomiadament.
Tot i que fa unes setmanes el club va ratificar amb contundència la figura de Xavi Julià, dilluns en va fer públic l'acomiadament, després d'entregar-li un comunicat firmat pel president Ramon Vilaró. El ja exdirector esportiu ha convocat aquest dimarts els mitjans per defensar-se dels motius pels quals el club l'ha acomiadat i per anunciar que interposarà una demanda a Vilaró per les acusacions fetes en el comunicat i també contra el club, per acomiadament improcedent.

Xavier Julià, que aquest matí s'ha volgut acomiadar personalment dels integrants del primer equip del Girona, en la seva compareixença pública també ha atacat reiteradament l'actual propietari real del club, l'empresari Josep Delgado. Segons Julilà, el màxim accionista del club és el principal culpable de l'actual situació del Girona.

A més de Julià, el club també ha decidit prescindir dels serveis del psicòleg esportiu, Javier Enríquez, que feia tasques d'assessorament dins el cos tècnic.
NOTÍCIES RELACIONADES