Acuña Girona.
Javier Acuña va ser "pichichi" del Girona la temporada passada.
Futbol

L'exdavanter del Girona, Javi Acuña, jugarà cedit a l'Osasuna fins a final de temporada

L'exdavanter del Girona, Javi Acuña, jugarà cedit a l'Osasuna fins al 30 de juny, després de l'acord entre l'equip navarrès i l'Udinese, club al qual pertany. En la primera part de la temporada, Acuña ha jugat cedit al Watford anglès.

Actualitzat

L'exdavanter del Girona, Javi Acuña, jugarà cedit a l'Osasuna fins al 30 de juny, després de l' acord entre l'equip navarrès i l'Udinese, club al qual pertany. En la primera part de la temporada, Acuña ha jugat cedit al Watford anglès.

Pichichi al Girona la temporada passada

La temporada passada Acuña va ser el "pichichi" del Girona amb 18 gols en la temporada històrica amb Rubi a la banqueta, que els va portar a disputar el "play off" d'ascens a Primera fins a l'última eliminatòria.

Acuña té un llarg historial esportiu que va començar el 2002 en l'equip Olimpia, per seguir al Cadis (2004/ 2007), Salamanca (2007/2008 ), Reial Madrid B (2008/ 2010), Recreativo (2010/2011 ), Girona (2011/2012) i ​​l'equip anglès Watford (2012/2013), on es trobava fins ara.

El jugador, que va néixer a Encarnación (Paraguai), fa 25 anys, passarà divendres el reconeixement mèdic a Pamplona i a la tarda farà el seu primer entrenament al Tajonar i, posteriorment, tindrà lloc la presentació oficial com a nou jugador de l'Osasuna, que d'aquesta manera confirma el seu segon fitxatge d'hivern, després del de Cristian Lobato .

Anar al contingut