Victor Vázquez durant la seva presentació amb el Toronto FC (@torontofc)
Futbol

L'exblaugrana Víctor Vázquez arriba a la MLS de la mà de Toronto

El jugador format a la Masia amb Messi, Piqué i Cesc arriba a la MLS als seus 30 anys, després de la seva aventura mexicana i el seu pas pel Bruges

Joan CaubetActualitzat

Victor Vázquez és un jugador format a la Masia en una de les generacions més destacades del Barça on estaven Leo Messi, Gerard Piqué o Cesc Fàbregas, entre d'altres. Sembla mentida però el seu era un dels noms que més sonava per un futur en el club blaugrana. El migcampista català buscava equip des de gener, quan va posar fi a l'aventura mexicana, i ara té la seva oportunitat a la MLS, on acaba de signar amb el Toronto FC, on es trobarà entre d'altres amb Jozy Altidore, Giovinco o Bradley.

El jugador va debutar a les ordres de Pep Guardiola, va marcar el seu primer i únic gol amb la samarreta blaugrana contra el Rubin Kazan a la Champions. Vázquez va sortir del club en busca d'oportunitats i nous reptes, i el Bruges de Bèlgica el va rebre amb els braços oberts. Després de 4 temporades al club, i d'haver marcat 25 gols i haver donat 50 assistències en 165 partits, el considerat millor jugador de la lliga belga la temporada 2014-15, va marxar a Mèxic, on va signar l'any 2016 amb el Cruz Azul, que va pagar poc més de 2 milions d'euros pel seu fitxatge.

El conjunt canadenc ha penjat al seu compte oficial de Twitter una entrevista amb el futbolista català, que serà presentat de forma oficial com a nou jugador del Toronto FC en les pròximes hores.

Anar al contingut