Mickeal en la seva època blaugrana. (Foto: EFE)
Bàsquet

L'exblaugrana Pete Mickeal fitxa per l'UCAM Múrcia, recuperat del tromboembolisme pulmonar

Tornarem a veure Pete Mickeal en un parquet de bàsquet. L'exblaugrana ha fitxat per l'UCAM Múrcia i serà presentat la setmana que ve. De moment, fitxa per un mes, prorrogable fins a final de temporada. El nord-americà tornarà a les pistes vuit mesos després i ja recuperat d'un tromboembolisme pulmonar amb operació quirúrgica inclosa. Tot i això, no podrà debutar aquest diumenge per jugar. precisament, contra el Barça al Palau.

Actualitzat

Tornarem a veure Pete Mickeal en un parquet de bàsquet. L'exblaugrana ha fitxat per l'UCAM Múrcia i serà presentat la setmana vinent. De moment, fitxa per un mes, prorrogable fins a final de temporada. El nord-americà tornarà a les pistes vuit mesos després i recuperat ja d'un tromboembolisme pulmonar amb operació quirúrgica inclosa. Tot i això, no podrà debutar aquest diumenge per jugar. precisament, contra el Barça al Palau.

Mickeal, un dels jugadors més determinants del Barça, es va retirar a l'abril per recuperar-se de la seva malaltia, i al setembre el club blaugrana va decidir no renovar-lo. Tot i això, al novembre el jugador, de 35 anys, ja va manifestar el seu desig de tornar a les pistes.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut