Kostas Papanikolaou amb la samarreta dels Houston Rockets) Reuters)
Kostas Papanikolaou amb la samarreta dels Houston Rockets (Reuters)
Bàsquet

L'exblaugrana Papanikolaou, cada cop més integrat en uns Houston Rockets que van llançats

Els Houston Rockets han guanyat el seu setè partit de vuit a l'NBA, a costa d'uns Minnesota Timberwolves que troben a faltar l'espurna del lesionat Ricky Rubio (101-103). Harden i Howard són els pilars sobre els quals se sustenta l'èxit dels Rockets, que tenen en un exblaugrana, el "rookie" Kostas Papanikolaou, una figura cada cop més important.

Actualitzat

Els Houston Rockets han guanyat el seu setè partit de vuit a l'NBA, a costa d'uns Minnesota Timberwolves que troben a faltar l'espurna del lesionat Ricky Rubio (101-103) i que ja han perdut els tres partits que han jugat des que el base del Maresme es va lesionar. Harden i Howard són els pilars sobre els qual se sustenta l'èxit dels Rockets, que tenen en un altre exblaugrana, el "rookie" Kostas Papanikolaou, una figura cada cop més important.

Papanikolaou, de 24 anys, va estar només una temporada al Barça però ja se li va poder observar el gran potencial. La integració a l'NBA de vegades pot ser difícil, però no sembla pas que al grec li estigui costant, des del moment que, sortint de la banqueta, juga tants o més minuts que quan era a l'equip blaugrana. I estem parlant del millor equip de l'NBA en aquest moment, juntament amb els sorprenents Memphis Grizzlies i amb els encara més sorprenents Toronto Raptors.

El grec ha jugat 24 minuts al Timberwolves-Rockets (101-103), que es disputava de manera excepcional a Ciutat de Mèxic. Hi ha contribuït amb 14 punts, amb una sèrie de 4 triples convertits de 4 intents, i 4 assistències. És clar que James Harden (23 punts i 10 assistències) i Dwight Howard (22 punts i 10 rebots) són els qui marquen la diferència, però Papanikolaou, el seu primer any a l'NBA, es comença a fer notar. En canvi, un altre exblaugrana també als Rockets, Joey Dorsey, juga entre poc i gens.

Kobe anota, els Lakers perden

A la resta de partits, es confirma la tendència a la baixa de Los Angeles Lakers, que han perdut a la pista dels New Orleans Pelicans (109-102). Kobe Bryant, amb 33 punts, ha guanyat la batalla anotadora a Anthony Davis, la figura local, que ha jugat un partit molt complet: 25 punts, 12 rebots i 6 taps. Tot i això, els Lakers continuen al pou, amb un sol triomf en 8 partits. Igual que els Knicks, que han perdut a casa davant Orlando Magic malgrat els 28 punts de Carmelo Anthony i es troben amb 2 victòries i 7 derrotes.

Tampoc no acaba d'arrencar el projecte dels Brooklyn Nets (3 partits guanyats i 4 de perduts), que davant els Phoenix Suns han desaprofitat un avantatge de fins a 19 punts per acabar perdent per 112-104.

    

Els resultats de la jornada:

Washington Wizards      107       Detroit Pistons         103

Atlanta Hawks           100       Utah Jazz                97

Boston Celtics           94       Oklahoma City Thunder   109

Miami Heat               75       Indiana Pacers           81

New York Knicks          95       Orlando Magic            97

New Orleans Pelicans    109       Los Ángeles Lakers      102

Denver Nuggets          113       Portland Trail Blazers  130

Phoenix Suns            112       Brooklyn Nets           104

Minnesota Timberwolves  101       Houston Rockets         103

Anar al contingut