Henrik Larsson vol aconseguir grans èxits com a entrenador. (Foto: Reuters)
Henrik Larsson vol aconseguir grans èxits com a entrenador. (Foto: Reuters)
Futbol

L'exblaugrana Henrik Larsson entrenarà el Helsingborg suec les pròximes tres temporades

Henrik Larsson és el nou entrenador del Helsingborg. L'exjugador del Barça ha estat presentat aquest dilluns com a entrenador i director esportiu de l'equip suec per les pròximes tres temporades.

Actualitzat

Henrik Larsson és el nou entrenador del Helsingborg suec. L'exjugador del Barça ha estat presentat aquest dilluns com a entrenador i director esportiu de l'equip on va aconseguir els seus primers èxits com a jugador.

Aquesta és la tercera experiència de Larsson com a entrenador, després de dos anys a la Segona Divisió sueca entrenant al Landskrona BolS i una última temporada al Falkenberg, club al qual va mantenir a la màxima categoria del país escandinau contra tot pronòstic. "Quan va sorgir l'oportunitat, sabia que era un pas en la direcció correcta. No hi ha haver cap dubte quan vaig rebre l'oferta", ha dit l'exblaugrana a la presentació com a tècnic del Helsingborg.

Larsson podrà entrenar d'aquesta manera al seu fill Jordan, que fa uns mesos va fitxar pel mateix club, i el podrà ajudar en la seva etapa de formació, ja que només té 17 anys.

 

 

Anar al contingut