Samuel Eto'o es retrobarà amb Mourinho al Chelsea. (Foto: web Chelsea FC)
Futbol

L'exblaugrana Eto'o fitxa pel Chelsea de Mou però no debutarà a la Supercopa d'Europa

La bomba del mercat de fitxatges d'estiu la protagonitza Samuel Eto'o. El camerunès s'ha convertit en el nou fitxatge del Chelsea de Mourinho, per una temporada. Les informacions aparegudes a Anglaterra duen que Eto'o només ha costat 2,3 milions d'euros, tot i que el club anglès no ha especificat cap xifra. Als 32 anys, l'exblaugrana es retroba amb Mourinho, tècnic amb el qual va aconseguir el triplet amb l'Inter, el 2010.

Actualitzat
La bomba del mercat de fitxatges d'estiu la protagonitza Samuel Eto'o. El camerunès s'ha convertit en el nou fitxatge del Chelsea de Mourinho per una temporada. Les informacions aparegudes a Anglaterra duen que Eto'o només ha costat 2,3 milions d'euros, tot i que el club anglès no ha especificat cap xifra. Als 32 anys, l'exblaugrana es retroba amb Mourinho, tècnic amb el qual va aconseguir el triplet amb l'Inter, el 2010.

Eto'o, però, no podrà debutar amb el Chelsea aquest divendres davant el Bayern de Munic en la Supercopa d'Europa ja que el jugador no estava inscrit a la competició.
Anar al contingut