Brito Arceo va ser àrbitre de Primera Divisió del 1987 al 2000
Futbol

L'exàrbitre Brito Arceo, arruïnat i pendent de desnonament

L'exàrbitre de Primera Divisió explica que la seva vida actual és "caòtica i precària", i que fins i tot ha arribat a plantejar-se el suïcidi com una opció

Actualitzat

Brito Arceo va debutar com a àrbitre de Primera Divisió l'any 1987, amb només 24 anys, i va deixar-ho l'any 2000. Des del 2003 fins al 2011 va ser regidor del PP a la seva ciutat natal, Santa Cruz de Tenerife, i durant aquesta etapa va participar en el famós "reality" Gran Hermano VIP II, l'any 2005.

En una entrevista al "Diario de Avisos", Brito Arceo explica que la seva vida és "caòtica i precària", ja que està pendent de ser desnonat del seu pis, deu diversos rebuts i ha anat a buscar menjar als serveis socials municipals per poder-se alimentar.

"Estic tan desesperat que necessito ajuda. Em van obligar a abandonar el futbol. M'han fet una campanya de difamació brutal, plena de mentides, una propaganda d'injúries que ha aconseguit portar-me a la ruïna i tancar-me totes les portes. No és just."

L'exàrbitre assumeix que té una gran part de culpa de l'actual situació, però explica que la gent s'ha comportat molt malament amb ell:

"He arribat a plantejar-me el suïcidi, perquè em pregunto moltes vegades què he fet amb la meva vida. Però no estic boig. No entendré mai les persones que s'esforcen per destruir-te amb mentides. Per tot el que he donat i tal com m'he comportat amb la gent, crec que se m'ha pagat molt malament."

Anar al contingut