Lewis Hamilton s'ha mostrat molt tranquil a la roda de premsa prèvia al GP dels Estats Units
Fórmula 1

Lewis Hamilton: "Si Rosberg guanya el Mundial ho acceptaré com un home"

El britànic de Mercedes té molt clar que és Rosberg qui el veu pel retrovisor, però recorda que encara hi ha molts punts per disputar

Actualitzat

Quan falten quatre curses i només els separen 33 punts a la classificació del Mundial de Fórmula 1, Lewis Hamilton no llença la tovallola però accepta que el seu rival i company d'equip a Mercedes, Nico Rosberg, podria acabar emportant-se el títol de campió. Per això, a la roda de premsa prèvia del GP dels Estats Units, ha reconegut obertament que si l'alemany acaba guanyant, ho acceptarà "com un home".

Amb un posat molt reflexiu i trencant amb el nerviosisme habitual que exhibeix quan ha de competir sota pressió, el pilot britànic ha declarat: "Si mires al passat, hi ha una llarga llista de pilots que han guanyat i han perdut campionats del món", començant per ell mateix. I és que entre el seu primer títol, el 2008, i el seu segon, el 2014, va passar una llarga travessia pel desert.

Però quan del discurs de Hamilton sonava a derrota anticipada, ha aflorat la seva essència competitiva, i és que "encara queden molts punts per disputar" i té molt clar que ell no es rendeix: "Penso donar tot el que hi ha dins meu i encara estic convençut que qualsevol cosa és possible." En aquest sentit, ell mateix va aprendre aquesta lliçó quan va veure que el Campionat del Món del 2007 se l'acabava emportant Kimi Räikkönen al darrer revolt contra tot pronòstic mentre ell estava massa preocupat per disputar-se'l amb Fernando Alonso.

Preguntat sobre com es trobava després de la sortida de pista que va tenir la setmana passada durant uns tests de pneumàtics, el britànic ha afirmat: "Estic al 100%, em trobo bé."  I ha destacat que gràcies als treballs del seu fisioterapeuta està preparat per disputar la cursa dels Estats Units.

Anar al contingut