Hamilton s'embutxaca el Gran Premi del Canadà per sisena vegada en la seva carrera (EFE)
Fórmula 1

Lewis Hamilton s'emporta el Gran Premi del Canadà per sisena vegada en la seva carrera

El pilot britànic s'ha imposat per sisena vegada al GP de Canadà en una cursa amb un inici molt accidentat. Fernando Alonso ha trencat el motor en l'última volta, quan es trobava en la zona de punts

Actualitzat

El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) s'ha emportat el Gran Premi del Canadà per sisena vegada en la seva carrera, en una prova que ha dominat de principi a fi. Hamilton s'ha imposat davant del seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas, i de l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull).

Hamilton s'ha emportat la victòria en una cursa que ha començat accidentada. Carlos Sainz (Toro Rosso) i Felipe Massa han tingut un accident en la primera volta i han hagut d'abandonar; l'holandès Max Verstappen (Red Bull), ha hagut d'abandonar a la volta número 11 per un problema de motor. 

Amb els 25 punts sumats per Hamilton i els 12 que obté Vettel gràcies al seu quart lloc final, el pilot de Ferrari lidera el Mundial de pilots, amb 141 punts, seguit pel britànic, que en suma 129 i escurça la distància que el separava del seu rival.

Alonso trenca el motor a una volta de final quan estava a la zona de punts

El pilot asturià Fernando Alonso (McLaren-Honda) ha trencat el motor del seu monoplaça en l'última volta del Gran Premi del Canadà quan se situava en la desena posició, classificació que permetia que sumés el seu primer punt de la temporada. "El motor s'ha trencat", ha notificat el bicampió del món asturià quan estava a un gir d'aconseguir el desè lloc a Mont-real.

Anar al contingut