Lewis Hamilton
Hamilton rep una indicació dels seus mecànics durant la classificació a Malàisia (Reuters)
Motor

Lewis Hamilton s'assegura la vuitena "pole" de la temporada i sortirà primer a Sepang

Rosberg no pot seguir el ritme del seu company, però signa el segon lloc en un engraellat que aparellarà els Red Bulls en la segona fila i els Ferraris en la tercera

Actualitzat

Lewis Hamilton ha fet la vuitena "pole position" de la temporada aquest dissabte al Gran Premi de Malàisia, i sortirà primer en la cursa de diumenge al circuit de Sepang.

L'anglès ha confirmat el domini dels últims entrenaments lliures i ha tret una diferència important al segon classificat, que aquesta vegada ha estat Nico Rosberg. L'alemany ha tornat a quedar pràcticament a mig segon de l'1.32,850 del seu company a Mercedes, però ha pogut assegurar-se la posició de privilegi de la primera fila, que Max Verstappen havia amenaçat de prendre-li al final del tercer lliure.

Els Red Bulls, doncs, han quedat relegats de nou a la segona fila: primer el belga i, després, Daniel Ricciardo. Els Ferrari s'han hagut de conformar amb la tercera: Sebastian Vettel sortirà cinquè i, Kimi Räikkönen, sisè.

Cap dels dos pilots espanyols s'ha pogut classificar per a la Q3. Carlos Sainz ha quedat últim de la segona tanda, i serà 16è, mentre que Fernando Alonso ha esta últim de la Q1 i serà, per tant, 22è. L'asturià sabia de molt abans que diumenge sortiria des de la cua, en haver canviat el motor del McLaren-Honda, i en els entrenaments s'ha concentrat més a preparar un bon ritme de cursa que a buscar voltes ràpides.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut