Hamilton lluita pel seu tercer títol (EFE)
Fórmula 1

Lewis Hamilton s'apunta la 'pole', pressiona Nico Rosberg i persegueix el seu tercer Mundial de Fórmula 1

El britànic no es rendeix i sortirà el primer a Mèxic seguit del seu company d'equip i líder del mundial, Nico Rosberg. Només els separen 26 punts

Actualitzat

El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) arrencarà aquest diumenge des del primer lloc de la formació de sortida en el Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1, que es disputa a l'Autódromo Germans Rodríguez, on el líder del Mundial, el seu company l'alemany Nico Rosberg, ocuparà el segon lloc de la graella.

Lewis Hamilton, que aquest any ocupa el segon lloc a 26 punts de Rosberg quan queden tres curses, ha signat la seva 'pole' número 59 i la desena de la present temporada. Al costat d'ell sortirà Rosberg, que ha aconseguit el segon lloc en l'últim sospir, per acabar a 254 mil·lèsimes de l'anglès.

Des de la segona línia arrencaran els dos pilots de Red Bull Racing, l'holandès Max Verstappen i l'australià Daniel Ricciardo. Carlos Sainz (Toro Rosso) començarà la cursa mexicana des del desè lloc, un al davant del seu compatriota Fernando Alonso (McLaren), que s'ha quedat a la Q2. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut