Lewis Hamilton, fent broma amb Fernando Alonso en la roda de premsa prèvia d'un gran premi (EFE)
Lewis Hamilton, fent broma amb Fernando Alonso en la roda de premsa prèvia d'un gran premi (EFE)
Fórmula 1

Lewis Hamilton penalitzat amb quinze places en el Gran Premi de Bèlgica per canvi de motor

La sanció al líder del Mundial, que perdrà 15 places, dóna emoció a un campionat que es reprèn aquest cap de setmana al circuit de Spa-Francorchamps

Actualitzat

L'aturada estival del Mundial de F1 va arribar amb un Lewis Hamilton en progressió i consolidat al capdavant de la classificació. Però el retorn a la competició podria donar-li una nova oportunitat al seu contrincant i company d'equip, Nico Rosberg. A més, en la primera sessió, ha vist com el seu company a Mercedes, Nico Rosberg marcava el millor temps. Fernando Alonso no ha pogut sortir a la pista per una fuita d'aigua en el seu McLaren. 

Hamilton serà penalitzat al Gran Premi de Bèlgica d'aquest cap de setmana per canvi de peces del motor. El mateix pilot anglès ha confirmat que optaran pel canvi, fet que li farà perdre quinze posicions a la graella de sortida, si no és que surt des de l'últim lloc o des del pit lane.

Tot i això, Hamilton confia que guanyarà la cursa. "Serà més difícil, òbviament, però jo intentaré mantenir la mateixa ratxa que portava d'abans de l'aturada", ha dit l'actual líder del Mundial. Hamilton avantatja en dinou punts Nico Rosberg a falta de nou curses pel final del campionat.

Anar al contingut