Rosberg i Hamilton
Nico Rosberg i Lewis Hamilton, de l'escuderia Mercedes (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton i Nico Rosberg han sigut els més ràpids en els entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà

Hamilton i Rosberg aconsegueixen els millors temps al Circuit Gilles Villenueve de Mont-real. Els pilots de Mercedes ocupen la primera i la segona posicions a la classificació general.

Eduard GarciaActualitzat

Els dos pilots de l'equip Mercedes han estat els més ràpids en les primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà de Fórmula 1. Lewis Hamilton ha fet el millor temps de la FP1 al Circuit Gilles Villenueve de Mont-real amb 1:14,775. Nico Rosberg ha fet la segona posició, a 331 mil·lèsimes del seu company d'equip. L'alemany lidera la general del Mundial; Hamilton és segon, a 24 punts, després de guanyar a Mònaco.

La tercera posició ha sigut del Ferrari que condueix Sebastian Vettel. En quarta i cinquena posicions han quedat Max Verstappen i Kimi Räikkönen, respectivament. Pel que fa als pilots espanyols, Carlos Sainz ha quedat en vuitena posició i Fernando Alonso, en desena, tots dos rodant per sobre d'1:16.

Felipe Massa ha tingut un accident. El brasiler ha perdut el control del monoplaça en arribar a la primera variant a causa d'un error en el sistema DRS del cotxe i ha xocat amb la part posterior contra la barrera de pneumàtics.

Vettel es fica al mig

A la FP2, Hamilton ha tornat a ser el millor i, a més, millorant el seu propi temps fins a 1:14,212. Les baixes temperatures no han impedit el progrés de l'anglès. No ha pogut dir el mateix Rosberg, que ha caigut al tercer lloc de la sessió, superat per Vettel. El tetracampió mundial ha acabat la segona tanda a 257 mil·lèsimes; Rosberg ho ha fet a 526.

Sainz i Alonso han perdut pistonada a han acabat desè i onzè, respectivament, a 1,198 i 1,238 de Hamilton. Com la resta dels pilots en l'engraellat, han tret els millors resultats dels pneumàtics ultratous.

Alonso ha tingut un bell gest aquest divendres en record a Luis Salom. L'asturià ha lluït al cas les inicials i el número del pilot de Moto2, mort en un accident durant el Gran Premi de Catalunya la setmana passada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut