Lewis Hamilton ha estat el pilot més ràpid en els primers entrenaments lliures del GP dels Estats Units (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton domina tots els entrenaments lliures del GP dels Estats Units

El britànic ha donat un nou cop d'autoritat en el traçat nord-americà del que podria sortir com a tetracampió del món

Actualitzat

Lewis Hamilton no perdona ni en els entrenaments lliures en el seu camí cap al quart títol mundial de Fórmula 1 i és que el britànic ha signat el millor temps en el circuit de les Amèriques en la primera jornada del GP dels Estats Units tant a la primera com a la segona com a la tercera sessió.

Aquest dissabte el pilot de Mercedes ha millorat les marques que havia aconseguit en les dues sessions de divendres i s'ha permès fer el rècord del circuit amb els pneumàtics ultratous(1:34.478). Sebastian Vettel també ho ha fet però ha estat un esforç del tot estèril perquè el seu Ferrari ha continuat quedant reflectit en el retrovisor de Hamilton (1:34.570). El tercer més ràpid, una vegada més, el company del britànic, Valteri Bottas (1:34.692).

La nova aventura de Carlos Sainz amb Renault continua millorant a passes de gegant i ha signat el vuitè millor temps en la tercera sessió dels entrenaments lliures. Fernando Alonso, de la seva banda, ha acabat tretzè (1:36.329).

Aquest divendres, a la primera sessió, Hamilton ja va signar un espectacular temps (1:36.335). El va seguir de molt a prop el seu rival pel campionat, Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari (1:36.928) i el tercer pilot més ràpid ja va ser el company d'equip a Mercedes de Hamilton, el finlandès Valteri Bottas (1:36.979).

Carlos Sainz, que debutava amb Renault, va fer una desena posició de mèrit (1:38.093) tenint en compte que era la primera presa de contacte efectiva amb el seu nou monoplaça després del seu salt a l'equip francès procedent de Toro Rosso.

A qui no li van anar tan bé les coses en un primer moment va ser a Fernando Alonso, que va veure com el seu McLaren va tenir problemes hidràulics només començar i es va haver de retirar quan amb prou feines havia disputat quatre voltes.

A la segona sessió, de nou Hamilton va tornar volar amb el seu Mercedes (1:34.668). En aquesta ocasió, però, Vettel (1:35.065) no va poder continuar pressionant el britànic i és que es va interposar entre tots dos l'holandès Max Verstappen (1:35.192).

Fernando Alonso, a diferència dels primers lliures, va aconseguir rodar amb el seu McLaren i signar el setè millor temps (1:36.304). Pel que fa a Carlos Sainz va acabar a l'onzena posició (1:36.529)

Anar al contingut