Lewis Hamilton, en una imatge recent (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton buscarà trencar la malastrugança al Gran Premi de l'Azerbaidjan

El vigent campió de món, que encadena 6 curses sense guanyar, visita aquest cap de setmana un circuit on no ha passat del cinquè lloc

Actualitzat

El Mundial d'F1 arriba a l'Azerbaidjan, on aquest cap de setmana es disputarà la quarta cursa de la temporada. Moltes mirades es dirigiran cap a Lewis Hamilton, l'actual campió, que encadena sis curses sense guanyar, entre el final del passat Mundial i l'inici de l'actual.

El circuit de Bakú, a més, no li resulta especialment fàcil al pilot britànic de Mercedes, que en les dues edicions disputades fins ara no ha aconseguit pujar al podi. L'any 2016, quan s'hi va disputar el Gran Premi d'Europa, el triomf va ser per a Nico Rosberg i Hamilton es va haver de conformar amb el cinquè lloc. L'any passat, ja sota la denominació de Gran Premi de l'Azerbaidjan, va repetir cinquena posició tot i haver fet la "pole" en una cursa dominada per Daniel Ricciardo (Red Bull).

Hamilton, vigent campió del món de Fórmula 1, actualment és segon a la classificació, 9 punts per sota de Sebastian Vettel i amb 5 punts més que el seu company d'equip, Valtteri Bottas.    

Anar al contingut