Futbol Internacional

El Milan anuncia la cessió de Gerard Deulofeu per l'Everton sense acabar de tancar l'acord amb el club anglès

El club italià ha anuncia a Twitter l'arribada del futbolista català abans de tancar tots els detalls amb el club de procedència, l'Everton

Actualitzat

El Milan ha fet oficial que s'havia fet amb els serveis de Gerard Deulofeu fins al 30 de juny del 2017 amb un missatge a les xarxes socials donant la benvinguda a la seva disciplina al futbolista català. Deulofeu arribava al club italià cedit fins a final de temporada per l'Everton, segons aquesta piulada a Twitter.

Però, poc després, el missatge ha estat esborrat. La premsa anglesa havia començat a dir que l'Everton no havia feta oficial l'operació, i això podria ser perquè encara no estava tancada. L'equip anglès ja havia rebutjat una primera oferta dels italians per l'extrem, però després que el seu entrenador, Ronald Koeman, pràcticament li obrís la porta de sortida el Milan hauria vist alimentades les seves esperances.

Ara, Deulofeu haurà de tornar a esperar per saber si el Milan s'ha precipitat una mica amb el seu anunci quan falten alguns serrells per tancar l'operació o si, per contra, no hi ha acord i ha de seguir a les ordres de Koeman.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut