Lliga de Campions

Leverkusen, Roma i Bate, els rivals del Barça analitzats al detall

Els equips que li han tocat al Barça, tot i ser assequibles "a priori", tenen virtuts que els de Luis Enrique hauran de tenir en compte

Actualitzat

Leverkusen

Quart classificat en l'última lliga alemanya, el Bayer Leverkusen ha hagut de superar una eliminatòria prèvia molt dura. La contundent remuntada contra la Lazio és un bon aval per al conjunt de l'aspirina, que, en l'última visita al Camp Nou, fa quatre temporades, va encaixar set gols. Cinc van ser obra de Messi.

Roma

Aquell mateix curs, Luis Enrique era l'entrenador de la Roma, que, fa pocs dies, va ser el convidat al trofeu Joan Gamper. Victòria per tres a zero contra el subcampió italià, que té a les seves files l'exbarcelonista Seydou Keita i encara compta amb el veterà Francesco Totti, que el setembre farà 39 anys.

BATE Borissov

El BATE Borissov és el rival més fluix del grup, però implica el desplaçament més incòmode. Un viatge de 3.000 quilòmetres cap al fred per jugar contra el guanyador de les últimes 9 lligues a Bielorússia, que també té a la plantilla un jugador amb passat blaugrana: el migcampista Alexander Hleb.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut