Bàsquet

L'Eurolliga sanciona Ante Tomic amb un partit i una multa per agredir Jaycee Carroll, i multa Bartzokas per la seva expulsió

El pivot del FC Barcelona va agredir un jugador del Reial Madrid en el partit d'Eurolliga de dimecres, mentre l'entrenador va acabar expulsat després que li van xiular dues tècniques consecutives

Actualitzat

L'Eurolliga ha sancionat Ante Tomic i Georgios Bartzokas per la seva actuació durant la derrota de dimecres a la pista del Reial Madrid (85-69). La sanció més greu l'ha rebut el pivot croat.

Ja a punt d'acabar-se el matx, amb la derrota del seu equip assegurada, Ante Tomic  va donar un cop de colze intencionadament a Jaycee Carroll. Els àrbitres no van veure l'acció i van xiular una falta antiesportiva posterior del madridista. Les protestes de l'escorta li van costar una tècnica que, al ser la seva cinquena falta, el va enviar a la banqueta.

Aquest dijous l'Eurolliga ha revisat les imatges, i ha considerat que l'acció de Tomic mereixia un càstig. El croat ha estat penalitzat amb un partit sense jugar, el de divendres a casa davant l'Estrella Roja, i una multa de 20.000 euros.

L'entrenador grec ha estat multat amb 3.500 euros per la seva expulsió. Bartzokas, descontent amb la feina dels àrbitres, es va encarar amb el principal, l'italià Luigi Lamonica, poc abans del descans. Les seves vehements protestes li van costar acabar desqualificat amb dues tècniques.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut