Víctor Lavagnini, Jordi Robirosa i Nacho Solozabal seran els comentaristes d'una nova temporada de l'Eurolliga
Bàsquet

L'Eurolliga de bàsquet, per Esport3 les dues pròximes temporades

El millor bàsquet europeu continuarà a Esport3. El canal renova els drets de l'Eurolliga de bàsquet, cosa que permetrà a l'audiència catalana seguir els partits més destacats en el nou format de la competició.

Actualitzat

Esport3 oferirà aquesta temporada i la que ve el millor seguiment de la màxima competició de bàsquet a Europa. La renovació dels drets de l'Eurolliga permetrà a l'audiència d'Esport3 seguir més d'un partit per jornada i no perdre's cap dels enfrontaments del FC Barcelona Lassa.

La competició, que comença aquest octubre, aquest any s'ha convertit en una autèntica superlliga amb grans enfrontaments des de la primera fase. Esport3 n'oferirà més d'un partit en directe a cada jornada, amb l'equip de les transmissions format per Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

El Barça debutarà el 14 d'octubre contra l'Unics Kazan, en una Eurolliga renovada per dotar-la encara més d'espectacularitat, amb el Barça, el Reial Madrid i el Baskonia enfrontant-se contra els millors equips d'Europa fins a la Final Four d'Istanbul. El partit es podrà seguir a partir de les 18.00 amb els comentaris de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

Dimecres, 12 d'octubre, s'emetrà a les 21.00 el partit entre el Reial Madrid i l'Olympiacos, amb Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal. Els partits també es podran veure per la web i l'app del canal Esport3 amb geolocalització en territori català.

Anar al contingut