Mundial de Clubs

L'Estudiantes de la Plata guanya el Pohang Steelers (2-1) i és el primer finalista

L'Estudiantes argentí és el primer finalista del Mundial de Clubs que es disputa a Abu Dhabi en haver superat el Pohang Steelers coreà per 2-1. Els "pincharratas" es van avançar en el temps afegit de la primera part amb una diana de Benítez. El mateix jugador va fer el 2-0 en el 53 i el brasiler Denilson, l'estrella del Pohang, va descomptar en el 71. Els argentins van patir més per la duresa del rival que no pas per la qualitat dels coreans. L'àrbitre italià Rosetti va expulsar tres jugadors del Pohang, que va acabar amb Denilson sota els pals per la vermella al porter.

L'Estudiantes de la Plata va complir el pronòstic i és el primer finalista del Mundial de Clubs. En un partit completament esbojarrat, els argentins van poder marcar tan bon punt va començar, però una tisora de Boselli es va estavellar al pal. No va ser fins al temps afegit de la primera part que l'Estudiantes es va avançar al marcador. Boselli no arriba a rematar el xut de falta de Benítez i la pilota entra directament a la porteria de Hwa Yong.

Gol just abans del descans i gol només començar el segon temps. I un altre cop de Benítez, aquesta vegada culminant un ràpid contraatac. Amb el 2 a 0 el partit es va convertir en una autèntica bogeria. Jae Won va ser expulsat però, amb deu, Denilson va ser capaç d'escurçar distàncies per al Pohang Steelers. L'àrbitre, que va ensenyar dotze targetes, encara va tenir temps per expulsar dos jugadors coreans més, entre ells el porter. Però ni contra vuit homes durant gairebé vint minuts l'Estudiantes va poder ampliar el marcador. El màxim que va fer, un xut al pal de Clemente Rodríguez.