NBA

L'estrella dels Chicago Bulls, Derrick Rose, es trenca els lligaments encreuats i diu adéu a la temporada

El base estrella dels Chicago Bulls, Derrick Rose, es trenca els lligaments encreuats del genoll esquerre i no jugarà més aquesta temporada. El jugador es va lesionar en el primer partit dels 'play-off' de l'NBA, que el seu equip va guanyar contra els Sixers (103-91).

Actualitzat
Rose, de 23 anys, ja havia tingut lesions de tota mena durant la temporada regular i es va perdre 27 partits amb els Bulls. Durant el primer partit de l'eliminatòria per al títol, el base nord-americà va caure lesionat quan faltaven un minut i 22 segons per concloure el matx contra els Sixers de Filadèlfia.

El base estrella dels Bulls, que era el líder de l'equip contra els Sixers amb 23 punts, nou rebots i nou assistències, es va lesionar en caure malament sobre el peu esquerre en una penetració a cistella i va quedar estès a terra amb grans mostres de dolor. Rose no es va poder aixecar i va haver de ser ajudat pel personal mèdic a abandonar el camp, i no va poder acabar el partit que els Bulls van guanyar per 103-91.

La ressonància magnètica va mostrar el trencament de lligaments que l'obligarà a passar pel quiròfan i a estar un mínim de sis mesos de baixa. Tampoc serà amb l'equip nacional dels Estats Units en els Jocs Olímpics de Londres 2012. En une altre duel dels 'play-off' a la Conferència Est, els Heat de Miami han superat els Knicks de Nova York de 33 punts, 67 a 100.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut